Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

JUSTFOG COMPACT 16 STARTSET + 1400MAH BATTERIJ


JUSTFOG COMPACT 16 STARTSET + 1400MAH BATTERIJ


€44.95
Justfog Compact 16 startset
De Compact 16 E-sigaret heeft een interne batterij met een capaciteit van 1400mAh die kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. De vormgeving is speels en ligt comfortabel in de hand. Het compacte model heeft de beschikking over een LED batterij indicator, deze geeft het resterende batterij percentage als volgt weer:

Wit LED licht: 100 - 65%
Blauw LED licht: 65 - 30%
Rood LED licht: onder de 30%
Knipperend rood licht: batterij is zo goed als leeg
Aan de zijkant van de batterij is een kleine knop te vinden. Middels deze knop kan er worden geschakeld tussen verschillende voltage levels.

Justfog Q16 Pro clearomizer
Deze E-sigaret startset wordt geleverd met een Q16 Pro clearomizer welke is te vullen met maximaal 2ml liquid, dit kan worden gedaan via de bovenzijde van de tank.

Net als bij iedere andere Justfog E-sigaret wordt er ook in deze clearomizer gebruik gemaakt van de 14 serie coils. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende weerstanden:

1.2Ohm
1.6Ohm
Wanneer de smaak van een E-liquid afneemt of zelfs verbrandt proeft, dient u de coil onmiddelijk te vervangen. Bij gemiddeld gebruik gaat een coil 1 a 2 weken mee. Dampt u bovengemiddeld? Dan kan het zijn dat de coil sneller aan zijn einde komt.