Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

Mango MilkshakeMango Milkshake


€3.95
Onze Mango Milkshake heeft een smaak van echte verse mango, afgemaakt met zoete cremetonen die ervoor zullen zorgen dat jij je in de tropen waant.

Deze smaak behoort tot de LIQUA MIX lijn, welke bestaat uit 16 verschillende complexe mixen. Bij deze smaken kunt u iedere keer weer net een andere smaak ervaren wanneer u de instelling van uw e-sigaret aanpast.

De LIQUA MIX lijn heeft een PG 50/ VG 50 verhouding voor de nicotine levels 0, 12 en 18mg wat zorgt voor een zachte smaak en goede dampproductie. Voor de nicotine levels 3 en 6mg is de verhouding op PG 35/VG 65 gezet voor een betere performance in high-end mods.

De lijn wordt voor Europa en Amerika volledig in Praag (Tsjechië) geproduceerd.

LIQUA wordt geproduceerd met uitsluitend de meest zuivere ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. De verpakking is extra stevig om lekken te voorkomen en voorzien van een kindveilige sluiting. De smaakstoffen in de e-liquids zijn afkomstig uit Italië.

Alle LIQUA smaken zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine niveaus (0-3-6-12-18) zodat u meer controle heeft over de hoeveelheid nicotine die u gebruikt.

De samenstelling van de e-liquid is:

- Propylene Glycol (PG)
- Plantaardige Glycerol (VG)
- Smaakstoffen
- Nicotine (niet bij 0mg variant)