Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

VAPORESSO TARGET MINI + GUARDIAN SET


VAPORESSO TARGET MINI + GUARDIAN SET


€59.95
Product omschrijving

Kleur: Zwart en Zilver
Afmetingen: 36,5 x 24,2 x 58,1 mm
Capaciteit: 1400 mAh
Aansluiting: 510
VW: 1 - 40W
Weerstand: 0.1 - 1.0 Ohm (VT/TCR mode)
0.15 - 5 Ohm (VW/Bypass mode)
Temperatuur: 100° - 315° Celsius
Vaporesso Target Mini + Guardian Zwart

De Vaporesso Target Mini heeft hetzelfde ontwerp als de Vaporesso Target Pro, maar dan in het klein. Deze super compacte mod is uniek in zijn soort. Met de Vaporesso Target Mini heb je het comfort van een klein model, maar wel met de kwaliteit van een goede mod. De Target Mini heeft het formaal van je handpalm en een ergonomische handgrip.

De stevige en ultra moderne behuizing is gemaakt van RVS met een legering van zink. De Target Mini is voorzien van een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1400 mAh. Evenals zijn grote broer is het apparaat voorzien van een instelbare temperatuur en verschillende modi zoals W/TC (Ni, SS, Ti) en TCR.

De bijgeleverde Guardian top-fill tank is lekvrij en heeft een inhoud van 2 ml. De tank is voorzien van een kinderslot en is geschikt voor zowel DL (Direct Lung) als MTL (Mouth-To-Lung) dampen. De tank wordt geleverd met twee verschillende keramische Vaporesso CCEL coils. De wick in deze coils is niet gemaakt van katoen, maar van keramiek, wat zorgt voor een betere smaakbeleving en langere levensduur.

Inhoud Vaporesso Target Mini + Guardian:

1 x Vaporesso Target Mini
1 x Vaporesse CCEL-GD coil 0.5 Ohm (DL)
1 x