Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

Box mod


Box mod


Als u iemand bent die veel gebruik maakt van een e-sigaret, dan heeft u vast wel eens van zogeheten mods of box mods gehoord. Dit zijn aanpassingen die u kunt maken op uw e-sigaret, om er op die manier nog meer van te kunnen genieten. Als u op zoek bent naar een mod box die eenvoudig is in het gebruik, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op de website van Esigareteindhoven.com. Hier vindt u namelijk alle info over e-sigaretten die u maar nodig heeft. Wilt u een boxmod kopen? Dan bent u hier ook aan het juiste adres.

Een boxmod kopen bij de specialist

Er zijn vele verschillende soorten box mods mogelijk. Als u bij ons op de website komt kijken, dan zult u hier heel wat informatie over een groot aantal van deze mods terug vinden. Het is ook mogelijk om hier snel en eenvoudig een box mod aan te schaffen als u een bepaalde mod heeft gevonden die op uw wensen aansluit. Met een mod box zorgt u ervoor dat het roken van een e-sigaret niet alleen aangenamer wordt, maar dat dit ook helemaal op uw wensen afgestemd wordt. Zo weet u zeker dat u nog meer van uw e-sigaret kunt genieten.

De e-sigaretten specialist van Nederland

Bij Esigareteindhoven.com vindt u alle informatie die u nodig heeft om tot een goede keuze voor de juiste e-sigaret of box mod te kopen. Wij zijn de specialist van Eindhoven op dit gebied, wij hebben dan ook meerdere filialen voor u klaarstaan. We raden u daarbij aan om niet te schromen en al uw vragen op ons af te vuren. U zult dan zien dat wij een sigaret in de aanbieding hebben die er helemaal op is gericht om aan al uw wensen te voldoen. Zeker ook als u hier box mods bij gebruikt!


primera strijp
primera blixembosch

Primera Strijp Primera Blixembosch


Openingstijden:

Primera Strijp / Primera Coevering: Maandag 10-18H / Dinsdag t/m Donderdag 8.30-18H / Vrijdag 8.30-19H / Zaterdag 8.30-17H

Primera Blixembosch: Maandag 10-18H / Dinsdag t/m Vrijdag 8.30-18H / Zaterdag 9-17H