Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

E sigaret mod


E sigaret mod


Als u iemand bent die rookt met een e sigaret, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij E sigaret Eindhoven. Bij ons vindt u namelijk niet alleen maar een ruim assortiment e-sigaretten, maar ook het beste toebehoren dat er te krijgen is. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan liquids, maar ook een e sigaret mod staat bij ons voor u klaar. Een mod voor e sigaret is een toevoeging aan uw e sigaret waarmee u ervoor zorgt dat deze nog meer op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Het is eenvoudig om deze mod te installeren en te gebruiken. Het is een van de grote voordelen van de e sigaret.

De beste e sigaret mods kopen

Als u op zoek bent naar een e sigaret mod waarmee u die speciale e sigaret nog prettiger in het gebruik maakt, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Daar vindt u namelijk een schat aan informatie over e-sigaretten en alles wat daar bij komt kijken. We leggen u uit wat er allemaal nodig is om een goede mod te gebruiken. U ziet hier ook welke mods er allemaal te krijgen zijn en wat u ervoor nodig heeft om met een mod aan de slag te gaan. Een mod voor e sigaret vindt u dan ook bij E sigaret Eindhoven.

Wilt u ook e sigaret mods kopen?

Als u op zoek bent naar een bijzondere e sigaret, dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. U bouwt deze speciale e sigaret namelijk heel eenvoudig zelf met behulp van alle mods die wij hiervoor klaar hebben staan. Zo weet u zeker dat u nog meer kunt genieten van deze speciale manier van roken. U vindt al onze producten in onze webshop, maar ook in onze twee filialen in Eindhoven en 1 in Geldrop.


primera strijp
primera blixembosch

Primera Strijp Primera Blixembosch


Openingstijden:

Primera Strijp / Primera Coevering: Maandag 10-18H / Dinsdag t/m Donderdag 8.30-18H / Vrijdag 8.30-19H / Zaterdag 8.30-17H

Primera Blixembosch: Maandag 10-18H / Dinsdag t/m Vrijdag 8.30-18H / Zaterdag 9-17H