Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

GARANTIE

Met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen krijgt u op alle producten 6 maanden extra garantie. Deze extra garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

BATTERIJEN

Onverminderd de wettelijke garantie hebben batterijen een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 maal opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 maal opladen gaat een batterij niet direct defect, echter kan de capaciteit van de batterij wel snel afnemen.

LIQUIDS

Mocht u van mening zijn dat ondanks onze strenge kwaliteitscontrole een liquid niet aan de normen voldoet dan zullen we deze onder garantie vervangen. Echter als u de smaak van een liquid niet lekker vind dan adviseren we deze met iemand anders te ruilen. Immers, smaken verschillen.

ATOMIZERS & CLEAROMIZERS

Indien een atomizer of clearomizer bij ontvangst niet blijkt te werken dan kunt u deze retour zenden en wordt het artikel kosteloos vervangen. Atomizers en clearomizers zijn uitgesloten van de door ons geboden extra garantie.

REPARATIE OF VERVANGING?

Na ontvangst van uw retourzending wordt het product getest en nemen we contact met u op. De verwerkingstijd is afhankelijk van diverse factoren. Esigareteindhoven doet haar uiterste best om de verwerkingstijd tot een minimum te beperken. We handelen de retourzendingen af in volgorde van binnenkomst. In de regel duurt het echter nooit langer dan een aantal werkdagen. Esigareteindhoven stuurt geen vervangende onderdelen alvorens we uw retourzending hebben ontvangen en getest.

VERZENDEN

Gebruik voor het retourzenden van artikelen het liefst geen gewone envelop, maar een luchtkussenenvelop.

Voldoet uw product, maar wilt u toch gebruik maken van uw herroepingsrecht? Kijk dan op de pagina over Retourneren, voor meer informatie.