Op werkdagen besteld voor 17:00, de volgende dag in huis!

Levering
Op werkdagen besteld
vóór 17:00 = dezelfde dag verzonden!
Veilig & vertrouwd
Aangesloten bij:

RETOURNEREN

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt ons telefonisch bereiken op 040 256 57 75, op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00. U kunt ons ook bereiken per e-mail via info@esigareteindhoven.com
Retouradres: Ouverture 228 – 5629PX – Eindhoven
U kunt daarnaast gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht.

TERUGSTUREN

Nadat u ons heeft laten weten het product te willen retourneren, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. We verzoeken u het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking retourneren.

GEVOLGEN VAN HERROEPING

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Als een product incompleet of beschadigd wordt geretourneerd dan kunnen we deze kosten bij u in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

UITZONDERINGEN OP HET HERROEPINGSRECHT

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk een liquid, tank cartridges, clearomizers en mondstukjes te retourneren, indien de verzegeling is verbroken. Is het flesje voorzien van een verzegeling en is deze niet verbroken dan kunt u uiteraard wel gebruik maken van uw herroepingsrecht.

UITZONDERING VOOR VOLLEDIGE TERUGBETALING

Atomizer en batterijen zijn een verbruiksartikel. Voor het beoordelen van deze producten is het niet nodig dat de verzegeling wordt verbroken. Indien het product gebruikt is, is deze niet meer verkoopbaar, waardoor de waardevermindering 100% is.

EEN VERKEERD GELEVERD PRODUCT

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan u geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden. In overleg kan deze vergoeding ook zijn in de vorm van een e-Liquid met een hogere waarde dan de verzendkosten.

RETOURNEREN

U kunt een product aan Esigareteindhoven retourneren wanneer er sprake is van:

  • Herroepingsrecht (zichttermijn)
  • Een door Esigareteindhoven verkeerd geleverd product
  • Een defect bij ontvangst van het product
  • Een reparatie of vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en termijn

Download formulier voor herroeping